OVER KOLIBRIE MARKETING

GAAT ALTIJD VOOR STATE OF THE ART ONLINE MARKETING

Kolibrie Marketing is begin 2019 opgericht door Leonoor Christiaans. Kolibrie Marketing helpt bedrijven en organisatie met online marketing advies met als doel optimaal rendement uit de website halen. Dit kan strategisch of operationeel zijn of een combinatie daarvan.

Ik werkte jarenlang voor grote online bedrijven zoals Google en Monsterboard en adviseerde vervolgens vele organisaties bij Maxlead Online Marketing. Dankzij al mijn ervaring schakel ik snel en weet ik vlot de vinger op de zere plek te leggen.

Allround online marketeer

Ik ben een allround online marketeer en heb praktijkervaring met de belangrijkste online kanalen.  Extra veel praktijkervaring deed ik op met Google AdWords (nu Google Ads) en social media.  In plaats van een specialist ben ik een generalist en kan ik met de gangbare online kanalen en tools prima uit de voeten.

Schaap met 5 poten

Het eindresultaat van een project wordt bepaald door het samenbrengen individuele online kanalen. De kunst zit hem in het optimaal laten aansluiten van kanalen en middelen.  Veelvuldig maak ik gebruik van de customer journey en bepaal daarmee welk kanaal, welke boodschap en welke KPI’s gebruikt worden in welke fase van die customer journey. Ik vind het leuk om niet alleen strategisch advies te geven, maar ook om het advies zelf in de praktijk te brengen.  Mocht er aanvullend specialistische kennis nodig zijn, dan beschik ik over een groot netwerk van specialisten op het gebied van online marketing, web development en design.

Kennis

Mijn kennis draag ik graag over: ik coach en begeleid graag marketeers en help online marketing afdelingen op te zetten. Ook speel ik graag een rol bij de digitale transformatie van organisaties.

Online marketing fantastisch vak

Ik vind online marketing een fantastisch vak en deel mijn kennis en ervaring graag met je.