Zoek je een freelance online marketeer?

Heb je behoefte aan freelance of interim online marketing expertise op project- of detacheringsbasis, ter vervanging van of als aanvulling van je online marketing team?  Ik ben flexibel inzetbaar en in te schakelen als online marketing freelancer voor korte of langere periode, voor enkele uren, tot meerdere dagen per week.

freelance online marketing

Wat kan ik voor je doen?

Dankzij meer dan 20 jaar online marketing ervaring bij zowel klanten als bureaus, ben ik direct inzetbaar om online marketing activiteiten op te zetten of over te nemen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een online marketing strategie, het managen van online campagnes op Google en LinkedIn of het coachen en trainen van marketeers. Ik vind niets leuker dan alleen of samen met een team meters te maken met online marketing. Als freelancer ben ik gewend om snel te schakelen, daarom ben ik in no-time ingewerkt.

Online marketing strategie
Online marketing strategie
✔️ Nieuwe online marketing strategie opstellen en uitvoeren
✔️ De al bestaande online marketing strategie reviewen en updaten
✔️ Customer Journey uitwerken
Consultancy
Consultancy
✔️ Meetbare doelen stellen
✔️ Rapportages en dashboards maken
✔️ Teamleden coachen en trainen
✔️ Sparringspartner voor senior management
Online advertising
Online advertising
✔️ Google Ads
✔️ LinkedIn Ads
✔️ Facebook en Instagram Ads
✔️ Nieuwe campagnes opzetten
✔️ Campagnemanagement

Strategisch en operationeel

Mijn kracht zit in de combinatie van strategie en operatie. Ik ben iemand die een strategie opzet en vervolgens ook uit kan voeren, alleen of in een team. Ik ben een allround online marketeer met brede kennis van online marketing en gespecialiseerd in Google Ads en LinkedIn Ads.

Gaan we samenwerken?

Heb je een online marketing project of vraagstuk waar ik je mee kan helpen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.