Google Ads uitbesteden?

Wil je meer zichtbaarheid, leads of online sales, dan is Google Ads (voorheen Google AdWords) hét online advertising kanaal. Het opzetten en beheren van een succesvolle en rendabele Google Ads campagne vraagt wel om specialistische kennis.  Ontbreekt de tijd of kennis, maar wil je wel het maximale uit je Google Ads budget halen, besteed dan je Google Ads campagne uit.

freelance online marketing

Wat kan ik voor je doen?

Wil je het meeste uit je Google Ads campagnes halen, dan is uitbesteden aan een specialist geen overbode luxe. Het opzetten van een Google Ads campagne lijkt misschien eenvoudig, maar vraagt om specifieke kennis en ervaring in een omgeving die ook nog eens supersnel verandert. Dat vraagt tijd en energie. Heb je die niet, ik help je graag met het opzetten en managen van een succesvolle Google Ads campagne. Heb je al een campagne, maar ben je ontevreden over de resultaten, ook dan help ik je graag. Neem contact op voor een gratis scan van je Google Ads account campagne of voor een uitgebreidere audit.

Google Ads audit
Google Ads audit
✔️ Verbeteradvies op maat
✔️ Krijg meer kliks en conversies
✔️ Krijg meer inzicht in resultaat
Nieuwe Google Ads campagne
Nieuwe Google Ads campagne
✔️ Complete set-up van het account
✔️ Zoekwoorden en advertentieteksten
✔️ Doelen en conversies meten
Campagne management
Campagne management
✔️ Campagne optimalisatie
✔️ Budgetbeheer
✔️ Rapportage

Google Ads Certified

Als ex-medewerker van Google ken ik heb ik veel kennis van Google Ads.  Ik heb ervaring met campagnes voor kleine en grote MKB bedrijven in binnen- en buitenland en in diverse branches, zoals travel, education, recruitment en zakelijke dienstverlening. Uiteraard ben ik Google Ads Search en Display certified.

Gaan we samenwerken?

Heb je een online marketing project of vraagstuk waar ik je mee kan helpen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.