Referenties

Efficiënt, hands-on en constructief

“Met Leonoor haar kennis, inzicht en vaardigheden hebben we een global SEA account voor één van onze klanten naar een hoger niveau weten te tillen. Daarnaast heeft zij haar vaardigheden en kennis over weten te brengen op het team waardoor zowel het team als de campagne in een korte periode sterk verbeterd is. Dank voor de fijne samenwerking!”

SEA-koningin

“Als je een hands-on, allround online marketeer zoekt met een bak aan ervaring, dan heb je aan Leonoor écht een goede. Maar ook als je op zoek bent naar een performance marketeer, ben je bij haar aan het juiste adres. Ik noem Leonoor altijd gekscherend ‘de SEA-koningin’, omdat ze werkelijk ALLES van Google Advertising afweet. Leonoor en ik hebben bijna twee jaar samengewerkt bij WPG (Coachfinder) en ik ken haar niet anders dan zeer betrouwbaar, punctueel en niet geheel onbelangrijk: een fijne collega om mee samen te werken en een gezellige aanwinst binnen het team.”

hayley visHayley Vis, Coachfinder

Echt iemand om op te bouwen

“Het is een feest om met Leonoor te werken, echt iemand om op te bouwen. Zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Bij haar is je search marketing in goede handen. Hierdoor had ik in het dagelijks werk ruimte om te focussen op andere belangrijke zaken.”

annemieke molAnnemieke Mol, Anyways

Weet zaken voor elkaar te krijgen

“Leonoor is een geweldige sparringspartner op marketing- en management niveau. Zij ziet heel snel op meta niveau waar de schoen wringt en weet daarin snel praktische oplossingen te genereren. Ik denk met veel genoegen terug aan de brainstorms over plannen voor strategie en diverse voorbereidingen voor workshops. Ze weet vertrouwen te wekken en zaken voor elkaar te krijgen, zowel operationeel als strategisch.”

erik dasselaarErik Dasselaar, De Bezige Bij

Concreet, constructief en zeer toepasbaar

“Met succes hebben we vanuit HetRecruitingKantoor samengewerkt op het gebied van online advertising. Leonoor’s adviezen zijn concreet, constructief en zeer toepasbaar. Bedankt voor de fijne samenwerking.”

koen roozenKoen Roozen, HetRecruitingKantoor

Structurele aanpak met focus op prioriteiten

“Leonoor was bij Maxlead in staat zich goed in te leven in de uitdagingen van een klant. Structurele aanpak met focus op prioriteiten. Haar brede online kennis maakt Leonoor een gesprekspartner op ieder niveau. Ik heb heel wat jaren met Leonoor op verschillende klanten samen gewerkt en het was altijd een fijne collega. Je kon dingen ook aan haar overlaten, ze laat zich niet gek maken, blijft rustig en ze regelde het!”

ronald van kloosterRonald van Klooster, Maxlead