• online marketing strategie

Blog

IK DEEL GRAAG MIJN KENNIS MET JOU

see think do care

See Think Do Care, je hebt er vast wel eens van gehoord. Een handig model voor online marketing dat ik vrijwel dagelijks in mijn werk gebruik. In deze blog leg ik uit wat het inhoudt en op welke manier je het kunt gebruiken.

hoe werkt UTM Tagging

Als je precies wilt weten wat jouw online marketing inpanningen opleveren, is het belangrijk dat je gebruik maakt van UTM tagging. In dit artikel leg ik je uit hoe UTM tagging werkt en hoe je zelf direct aan de slag kunt met UTM tagging.

Uitgeverij De Bezige Bij

De afgelopen periode heb ik als interim online marketeer gewerkt bij Uitgeverij De Bezige Bij. Mijn opdracht was om online structureel te integreren in de bedrijfsprocessen. Via deze casebeschrijving deel ik graag de learnings van deze mooie opdracht met je.

Covid-19 Facebook Google

Om MKB bedrijven een beetje tegemoet te komen in de Corona crisis, bieden Facebook en Google momenteel gratis advertentietegoeden aan adverteerders. In dit blog lees je wat je moet doen om in aanmerking te komen voor de regelingen van Google en Facebook.

corona google ads

Dat de Corona pandemie een grote impact heeft op de hele maatschappij is duidelijk. Hoe kun je als online marketeer nu het beste reageren op de ontwikkelingen? Wat moet je nu doen met je Google Ads campagnes?

Google Ads zelf doen

Ondernemers denken bij online marketing direct aan Google Ads. Het is vaak het eerste waar ze mee beginnen als ze ‘iets aan online marketing’ gaan doen. Een Google Ads campagne kan je zelf opzetten of uitbesteden aan een freelancer of bureau.  In dit artikel lees je wat de voor- en nadelen zijn van zelf een Google Ads campagne opzetten en managen, zodat je zelf kunt kijken wat het beste bij je past.

Linkedin adverteren

Op Linkedin kun je heel gericht jouw B2B doelgroep bereiken met LinkedIn advertising. Hoe je zelf een succesvolle LinkedIn campagne opzet leer je in dit artikel.  In 4 simpele stappen laat ik je zien hoe je een LinkedIn campagne opzet.

influencer marketing customer journey

Net als elk ander marketing kanaal vraagt influencer marketing om een strategische aanpak.
Een hardnekkig vooroordeel van influencer marketing is dat je het alleen in kunt zetten voor branding en voor het vergroten van je bereik.

In dit blog leg ik uit hoe je influencer marketing niet alleen in de branding fase, maar in de hele customer journey kunt inzetten.

online-wervingskanalen

In een krappe arbeidsmarkt is het nog een hele kunst om de juiste kandidaten voor jouw vacatures te vinden. De tijd dat je alleen een vacature op de website plaatste waarna de sollicitaties vanzelf binnen kwamen is wel voorbij. Wil je sollicitanten (online) bereiken dan is het belangrijk dat je op zoek gaat naar manieren om kandidaten te vinden. In dit blog vind je de belangrijkste online kanalen voor recruitment op een rij zodat je slimme keuzes kunt maken.

emerce recruitment leonoor christiaans

Vandaag sprak ik op Emerce Recruitment over Google for Jobs en deelde in mijn workshop tien tips hoe je op voorsprong komt met Google for Jobs. Heb je de workshop gemist, lees dan in deze blogs de tien tips na.