• online marketing strategie

Blog

IK DEEL GRAAG MIJN KENNIS MET JOU

Google for Jobs

Google for Jobs, het recruitment platform van Google is inmiddels gelanceerd in meerdere Engels- en Spaanstalige landen en in de UK. Naar verwachting volgt de rest van Europa en Nederland snel. Nu is de vraag: moeten Nederlandse recruiters zich zorgen maken over Google for Jobs of komt het vanzelf wel goed?  Het antwoord is: Nee je hoeft je geen zorgen te maken. Maar: Je moet wel aan de slag om er alles uit te halen.

In dit artikel lees je wat je nu al kunt doen om klaar te zijn voor Google for Jobs.

Google Ads Editor

Een Google Ads campagne kun je prima opzetten en beheren in de Google Ads interface. Zodra je campagnes groter worden, zul je meer en meer tegen beperkingen aan gaan lopen. Zeker als je grotere campagnes beheert kan het behoorlijk arbeidsintensief zijn om bulkbewerkingen zoals het wijzigen van meerdere advertenties in de interface te doen. Gelukkig is er voor die gevallen de Google Ads Editor. Wat zijn eigenlijk de verschillen, wanneer gebruik je de Google Ads Editor en wanneer gebruik je de Google Ads Interface? Dat lees je in deze blog

online marketing inspiratie

Dankzij de coronacrisis hebben sommige bedrijven het nu rustiger. Heel vervelend en onzeker als dat voor jou het geval is. Een advies dat ik je dan wil geven: zet deze periode in om je online marketing aan te pakken. Hierdoor weet je zeker dat je een kickstart maakt als de markt weer aantrekt. In deze blog deel ik graag een aantal praktische tips met je, zodat je direct aan de slag kan.

see think do care

See Think Do Care, je hebt er vast wel eens van gehoord. Een handig model voor online marketing dat ik vrijwel dagelijks in mijn werk gebruik. In deze blog leg ik uit wat het inhoudt en op welke manier je het kunt gebruiken.

hoe werkt UTM Tagging

Als je precies wilt weten wat jouw online marketing inpanningen opleveren, is het belangrijk dat je gebruik maakt van UTM tagging. In dit artikel leg ik je uit hoe UTM tagging werkt en hoe je zelf direct aan de slag kunt met UTM tagging.

Uitgeverij De Bezige Bij

De afgelopen periode heb ik als interim online marketeer gewerkt bij Uitgeverij De Bezige Bij. Mijn opdracht was om online structureel te integreren in de bedrijfsprocessen. Via deze casebeschrijving deel ik graag de learnings van deze mooie opdracht met je.

Covid-19 Facebook Google

Om MKB bedrijven een beetje tegemoet te komen in de Corona crisis, bieden Facebook en Google momenteel gratis advertentietegoeden aan adverteerders. In dit blog lees je wat je moet doen om in aanmerking te komen voor de regelingen van Google en Facebook.

corona google ads

Dat de Corona pandemie een grote impact heeft op de hele maatschappij is duidelijk. Hoe kun je als online marketeer nu het beste reageren op de ontwikkelingen? Wat moet je nu doen met je Google Ads campagnes?

Google Ads zelf doen

Ondernemers denken bij online marketing direct aan Google Ads. Het is vaak het eerste waar ze mee beginnen als ze ‘iets aan online marketing’ gaan doen. Een Google Ads campagne kan je zelf opzetten of uitbesteden aan een freelancer of bureau.  In dit artikel lees je wat de voor- en nadelen zijn van zelf een Google Ads campagne opzetten en managen, zodat je zelf kunt kijken wat het beste bij je past.

Linkedin adverteren

Op Linkedin kun je heel gericht jouw B2B doelgroep bereiken met LinkedIn advertising. Hoe je zelf een succesvolle LinkedIn campagne opzet leer je in dit artikel.  In 4 simpele stappen laat ik je zien hoe je een LinkedIn campagne opzet.