In elk mensenleven zijn er mijlpalen, keerpunten en momenten van bezinning. Momenten waarop je belangrijke keuzes maakt. Zo’n moment is nu aangebroken: het is tijd voor verandering in mijn carrière!

Mijn eerste serieuze baan was bij carrièresite Monsterboard. Toen nog klein in Nederland en met een grandioze startup-vibe. Voor datzelfde bedrijf heb ik als projectmanager een jaar in Londen gewoond en gewerkt. Helemaal uit mijn comfortzone (over)leven in een andere omgeving. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar Google Nederland. Hier was ik als Google AdWords specialist verantwoordelijk voor diverse grote accounts in travel, zoals Booking.com, KLM en Expedia. Een fantastische tijd bij een van de meest interessante merken ter wereld! Om dieper in de online marketing te kunnen duiken ben, ik daarna als online marketeer bij VNU media aan de slag gegaan. Tot slot heb ik ruim 5 jaar gewerkt als account strateeg bij één van de leukste online marketingbureaus in Nederland. In deze rol was ik voor diverse accounts verantwoordelijk voor strategisch- en operationeel online (e-recruitment) marketing advies.

Trots

Ik ben trots op wat ik heb bereikt en wat ik de afgelopen jaren heb geleerd. Ik ben gegroeid als professional en als mens. Toch was er altijd een stil verlangen dat steeds groter werd: zelfstandig aan de slag gaan. Zelf alle beslissingen nemen, zelf verantwoordelijk zijn voor je eigen successen en mislukkingen en daar van leren. Dankzij alle ervaringen die ik heb opgedaan, is het nu hét moment: het is tijd voor verandering!

Kolibrie Marketing

Met ingang van 1 april 2019 (dat is geen grap) ga ik als zelfstandig online marketeer aan de slag onder de naam Kolibrie Marketing. De naam heb ik ontleend aan de kolibrie. Dit is een magnifiek en acrobatische vogeltje met een sterke vleugelslag, waardoor ze in de lucht stil kunnen blijven hangen. Ze kunnen zelfs achteruit vliegen. Een kolibrie is in staat om per seconden 385 keer zijn lichaamslengte af te leggen (een straaljager haalt slechts 150 keer). De kleine vogeltjes zijn snel, gracieus, slim en zeer energiek. Eigenschappen die ik in mijn werk terug laat komen.

Dit ga ik doen

Als zelfstandig online marketeer ga ik bedrijven helpen met hun online marketing. Dit kan het ontwikkelen van een volledige online marketing strategie zijn, maar ook het opzetten van een succesvolle Google Ads campagne, of slimme e-recruitment campagnes bedenken voor de online werving van personeel, inclusief Google for Jobs. Eén ding staat vast: ik zal altijd garant staan voor State-of-the-art Online Marketing.

Interesse?

Ben je benieuwd hoe het mij vergaat en hoe ik mij ontwikkel als zelfstandig online marketeer? Volg mijn blog of connect op Linkedin.